Bemutatkozik a Bölcsőde csapata

Mester Ágota

Mester Ágota

Bölcsődevezető

2013 óta dolgozom kisgyermeknevelőként, amely foglakozás számomra egy „nagy szerelem”, nem csupán egy szakma, hanem őszinte elhivatottság, hivatás. 2019-től vagyok a Jászfényszaru Városi Bölcsőde vezetője. Vezetőként a legnagyobb felelősségem, hogy a Bölcsődénkbe járó gyermekek számára, olyan eltöltött évekkel tudjunk szolgálni, mely megalapozhatja önállóságukat, és további fejlődésüket, ami szüleik megelégedésére is válik. Úgy gondolom a gyermeknevelés a világ legnehezebb és legfelelősségteljesebb hivatása, de a legszebb is.
Drégeli Tekla

Drégeli Tekla

Élelmezésvezető

Amikor 2012-ben lediplomáztam az SE-ETK dietetikus szakán, akkoriban váltig állítottam, "Soha nem fogok dolgozni élelmezés vezetőként!" de a sors mégis ide vezetett :) 2022. februárjától töltöm be a pozíciót itt Jászfényszarun, hálás vagyok, hogy e szuper csapat tagja lehetek.
Bölcsődés korú gyermekem miatt is szívügyem, hogy olyan alapanyagokat és ételeket tegyek az asztalra a gyermekek elé, amelyek a megszokott ízvilág mellett, finoman táplálóak és azért újdonságokkal cifrázottak is. A menüt és a gondolataimat szakácsaim, Erika és Beáta valósítják meg nap mint nap.
Tanczikó Anna

Tanczikó Anna

Bölcsődevezető helyettes
Kisgyermeknevelő

Születésem óta Jászfényszarun élek a családommal. 2019-től foglalkozom bölcsődés gyermekekkel. Munkám során mindig igyekszem családias, derűs légkört biztosítani, melyet szeretettel, törődéssel, odafigyeléssel és humorral igyekszem elérni. Pedagógiai hitvallásom alapja a gyermekközpontúság és egymás teljes mértékű elfogadása. "Minden kisgyermek egyedi és megismételhetetlen!"
Tóthné Saska Bettina Diána

Tóthné Saska Bettina Diána

Kisgyermeknevelő

2021 február óta dolgozom a Jászfényszarui Városi Bölcsődébe, mint fregoli kisgyermeknevelő, feladatom kisgyermeknevelő munkatársaim helyettesítése, és a gyermekek mindennapi tevékenységében való részvétel.
Kompolti Erika

Kompolti Erika

Kisgyermeknevelő

2019 áprilisa óta a Jászfényszaru Városi Bölcsőde kisgyermeknevelőjeként dolgozom az intézményben. Szakképesítésemet a Kapos Felnőtt Képző Központban szereztem Budapesten. Az életfogytig tartó tanulás híve vagyok, ezért 2022-ben óvodapedagógus szakmát is végeztem az EKKE Jászberényi Campusán.
Mindennapi munkám során fontosnak tartom, hogy a hozzánk érkező gyermekek biztonságos, szeretetteljes környezetben, élvezetes programok között, jól érezzék magukat a szülők távolléte alatt bölcsődénkben.
Rézné Kocsi Anikó

Rézné Kocsi Anikó

Kisgyermeknevelő

2018-ban OKJ képzésben vettem részt, 2022-ben pedig az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen elvégeztem a csecsemő- és kisgyermeknevelő szakot. Jelenleg is kisgyermeknevelőként dolgozom az intézményben. Számomra fontos, hogy tudásomhoz és kompetenciámhoz mérten segítsem s kisgyermekek és családjaik esetleges problémáit (is). Két gyermek boldog édesanyja vagyok.
Bukovinszki Daniella

Bukovinszki Daniella

Kisgyermeknevelő

Az Eszterházy Károly Egyetemen diplomáztam. Jelenleg 4 év szakmai tapasztalattal rendelkezem a pályán. Meglátásom szerint a bölcsődei nevelés csak akkor lehet sikeres ha jó a család és a bölcsőde kapcsolata. Együttműködésünkben egyenrangú partnerek vagyunk, hiszen a közös cél a gyermek harmonikus fejlődése. A kisgyermeknevelői szakma tele van izgalmakkal, megoldandó feladatokkal, ami engem napról-napra motivál. Egyik legszebb hivatásnak tartom ezt a szakmát, nagyon jó érzés értékeket átadni a gyermekek számára, illetve szeretetet adni és kapni tőlük.
Rákosné Kovács Melinda

Rákosné Kovács Melinda

Kisgyermeknevelő

Jászfényszarun élek három kisgyermek édesanyja vagyok. 2018-ban végeztem kisgyermeknevelőként. Azért választottam ezt a pályát, mert hiszek abban, hogy önzetlen szeretettel, odaadó gondoskodással képes vagyok a gyermekeben kifejleszteni azokat a pozitív tulajdonságokat, amelyek elősegítik azt, hogy boldog ember váljék belőlük. Örömmel tölt el, hogy egy olyan intézmény tagja lehetek, ahová a gyerekek szívesen járnak, mert szerető, otthonos légkör veszi őket körül és a szülők is bizalommal fordulnak hozzánk.
Urbánné Hareche Fatima Zohra

Urbánné Hareche Fatima Zohra

Kisgyermeknevelő

2013-ban végeztem óvodapedagógusként. 2018-ban szereztem meg kisgyermeknevelő szakképesítésem. 2019 óta dolgozom a Jászfényszaru Városi Bölcsődében kisgyermeknevelőként. Nevelési elvemet a következő gondolat fejezi kis legjobban: "Használd a hangodat kedvességre, a füledet együttérzésre, a kezedet segítségre, az elmédet helyes gondolkodásra, a szívedet szeretetre." Fontos számomra, hogy minden gyermeket egyformán szeressek és egyforma türelemmel gondozzam, neveljem őket.
Radicsné Urbán Krisztina

Radicsné Urbán Krisztina

Dajka

2019.-től dajkaként dolgozom a jászfényszarui bölcsődében. Számomra ez nem munka hanem hivatás. Empatikus, nyitott, toleráns, segítőkész dajka vált belőlem az itt eltöltött évek során. Örömmel tölt el, hogy egy lelkes és innovatív szemléletű csapat részese lehetek.
Nyersné Takács Krisztina

Nyersné Takács Krisztina

Dajka

Dajkaként dolgozom a helyi bölcsődében. Tizenéves korom óta tudom, hogy gyermekek körében szeretnék dolgozni. Ez most valóra vált. Örömmel tölt el a kicsik mosolya!
Farkas Tiborné (Franciska)

Farkas Tiborné (Franciska)

Dajka

2019-től vagyok tagja a bölcsődének. A mindennapokban a kisgyermeknevelők segítőtársa lehetek. Örömmel tölt el, hogy az együttesen átélt események, élmények által érzelmileg is fontos személlyé válhatok az intézményben. Elengedhetetlen, hogy a dajka kedvességével, gyermekszerető viselkedésével hasson a gyerekek fejlődésére.
Sopronyi Józsefné

Sopronyi Józsefné

Szakács

2019 áprilisától dolgozom a Bölcsődében. Nagyon örülök, hogy indulástól tagja lehetek ennek a fiatalos, dinamikus csapatnak. Célom, hogy minél finomabb ételek kerüljenek a gyerekek elé.
Kovács Beáta

Kovács Beáta

Szakács

26 éve élek Jászfényszarun családommal. Hobbim a rajzolás és a festés. Nyitás óta dolgozom a bölcsődében, mint szakács. Örömmel tölt el, hogy a gyermekek egészséges ételeket fogyaszthatnak a bölcsődében.